0 produse
0 rezultate

Ulei de bostan Ambera

100.00 MDL

Ulei presat la rece, vâscos, de culoare de la verde deschis până la verde închis și chiar roșu închis (în funcție de grosimea stratului). Nu se recomandă tratarea termică!

Mai multă informație

Descriere

Utilizare:
- în alimentație este folosit la condimentarea salatelor, clasică fiind combinația cu oțetul de mere. Un strop de ulei de dovleac poate fi adăugat în supe și sosuri.
- în cosmetologie este benefic pentru hidratarea pielii, combaterea radicalilor liberi și are efecte anti-îmbătrânire. Este un remediu bun pentru întărirea părului.
Proprietăți terapeutice: previne apariția cariilor dentare, stimulează aparatul digestiv, contribuie la buna funcționare a rinichilor.

Detalii

Brand
Volum

250 ml

Recenzii client

Nu sunt recenzii

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă

shipping
Livrare internațională
returns
Oferte speciale
checkout
Plată securizată