0 produse
0 rezultate

Ulei de floarea soarelui Ambera

40.00 MDL

Ulei presat la rece cu un gust și miros foarte plăcut, caracteristic și o culoare galben aurie. Nu se recomandă tratarea termică!

Mai multă informație

Descriere

Utilizare:
- în alimentație se poate folosi la prepararea salatelor, sosurilor reci sau ca adaos în mâncăruri gata preparate.
- în cosmetologie are rol antiseptic, după epilare, fiind un remediu bun pentru a evita înroșirea pielii, iar aplicat pe arsuri are rolul de a calma pielea.
Proprietăți terapeutice: protejează sistemul cardiovascular, susține și protejează sistemul nervos, ajută la scăderea colesterolului, antiinflamator, antimicrobian.

Detalii

Brand
Volum

250 ml

Recenzii client

Nu sunt recenzii

Scrie o recenzie

S-ar putea să-ți placă

shipping
Livrare internațională
returns
Oferte speciale
checkout
Plată securizată